INFORMÁCIÓ

TÖBBET- KEVESEBBÉRT!

Láss el védelemmel egyszerre több eszközt vagy fóliáztasd készüléket elő- és hátlapját! Szólj a családnak, barátnak, szomszédnak, mert egynél több eszköz fóliázása vagy elő- és hátlapfólia vásárlás esetén mennyiségi kedvezményt adunk!

2 db – 10%
3 db – 20%
4 db  30%

GARANCIA – All In

Minden fóliára 30 nap teljeskörű – kiterjesztett cseregaranciát adunk, azaz akkor is kicseréljük neked, ha nincs gyári – minőségi hibája a fóliának. Akkor mire vonatkozik? – Mindenre!

× megkarcoltad
× gyerek leszedte
× kutya lerágta
× jolly joker

+ külön díjazás ellenében egészen 6 hónapig meghosszabbítható a cseregarancia időtartama

*a cseregarancia egyszer érvényesíthető, a vásárláskor átadott garanciakártya bemutatása
mellett, a hibás fólia megléte esetén

AJÁNDÉK UV fertőtlenítés minden fóliázás után

Amint végeztük eszközöd védelmével, még pár percig pihenni hagyjuk egy speciális UV fertőtlenítő készülékben. Fertőtlenítés 5 perc alatt, a baktériumok 99,9% -át megöli. Az ultraviola fertőtlenítő technológiát gyakran alkalmazzák a légi forgalom és orvosi ellátás területén. Képes roncsolni a baktériumok DNS-ét melyek ezáltal elvesztik a szaporodási és önreplikációs funkciójukat
*200x200x22mm készülék méretig

KIJELZŐVÉDELMED ÁRA: töredéke a törött kijelződ cseréjénél!

⌚ Okosóra
– teljesen átlátszó, észrevehetetlen fólia 6.900,-

📲📸 Mobiltelefon, navigáció, fényképezőgép, stb készülékek védelme
– tükröződés- és ujjlenyomatmentes matt fólia 11.900,-
– teljesen átlátszó, észrevehetetlen fólia  11.900,-

📱 Tablet / táblagép készülékek védelme:
– teljesen átlátszó, észrevehetetlen fólia 14.900,- / 17.900,- / 21.900,-

💻 Laptop
– teljesen átlátszó, észrevehetetlen fólia kijelzőre, fedlapra 17.900,- / 21.900,-
– Infinity Carbon fekete fólia fedlapra 14.900,-

¤ Mobiltelefon hátlap védelme:
Infinity Carbon, Leather, Metal, Texture, Sparkle hátlapra* 9.900,-

A GIZMOprotect védőfóliák használatával és funkciójával kapcsolatosan alábbiakban fogalmazzuk meg álláspontunkat.

GIZMOprotect védőfóliák funkciója a mobil eszközök kijelzőjének, hátlapjának védelme karcok, szennyeződések és más kisebb mechanikai sérülések ellen.

GIZMOprotect védőfólia anyaga egy speciálisan rugalmas és lágy fólia, mely képes elnyelni a fizikai behatások egy részét, ugyanakkor előfordulhatnak az eszköz kijelzőjére / hátlapjára érkező olyan külső hatások, melyek esetében a védőfólia nem garantál teljeskörű védelmet. A védőfólia szerepe a készülékben előforduló károk, sérülések mérséklése, de sem a gyártó, sem a forgalmazó nem tesz olyan ígéretet, miszerint a GIZMOprotect védőfólia erős külső fizikai hatások ellenére is minden körülmények között megóvja a készüléket az esetlegesen bekövetkező sérülésektől.

A fólia felületén külső behatás okozta nyomok, felületi, esztétikai elváltozások keletkezhetnek a használat során, melyek a fólia védelmi képességét nem befolyásolják. Az ilyen jellegű elváltozások nem minősülnek termékhibának!

Fenti okokból, a fóliázott készülékben keletkezett esetleges károkért a forgalmazó – Skill and Will Kft. nem vállal felelősséget.