#vágjukmikellneked

Megbízható
védelem

Bármilyen
készülékre

Előlapra
és hátlapra

A LEGFEJLETTEBB KIJELZŐVÉDELEM BÁRMILYEN KÉSZÜLÉKRE

A GIZMOprotect ClearPlex – ProtectionPro rendszer egy készülékvédelmi szolgáltatást jelent, amellyel bármilyen mobileszköz kijelzőjét és hátlapját megóvhatod a sérülésektől.

A ClearPlex fóliák kiválóan alkalmasak a hordozható eszközök kijelzőjének védelmére, a napi használatból eredő karcok, horzsolások és kopás elleni védelemre. Öngyógyító tulajdonságának köszönhetően a fólia apróbb sérülései enyhe hő hatására képesek a regenerációra. A fólia rugalmasságának köszönhetően egyedi módon használható ívelt felületű kijelzőkhöz is. Különleges áttetszőségéből fakadóan nem rontja a kijelző olvashatóságát, fényerejét, és az üvegfóliákkal ellentétben a kijelzőbe épített ujjnyomat-olvasóval rendelkező eszközökön is használható!

Nincs más dolgod, mint hogy gyere be hozzánk a készülékeddel és válaszd ki az ízlésednek leginkább megfelelő előlapi- vagy hátlapfóliát. Egy több ezer készülék adatait tartalmazó applikáció és egy vágógép segítségével pillanatok alatt kivágjuk egyedileg a te készülékedre a tipusspecifikus fóliát, majd egy speciális zselé segítségével néhány perc alatt szakszerűen felhelyezzük készülékedre. A felhelyezett fólia pár óra száradás idő után nyeri el végleges állapotát.

A ClearPlex védőfólia nemcsak okostelefonra, hanem tabletre, notebookra, okosórára, akciókamerára és autóskamerára – menetrögzítőre, GPS – navigációra, fényképezőgépre is – gyakorlatilag bármilyen kijelzőre – felhelyezhető.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

Észrevétlen

A fólia szinte teljesen észrevétlenül simul rá a kijelzőre. Ha telefontokot is szeretnél használni, vásárlásnál kérd a tokbarát változatot!

Működik az ujjlenyomat-olvasó

A fólia egyáltalán nem befolyásolja a készülékek működését, még a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is rendben működik.

Öngyógyuló

A fólia hosszú ideig marad karcmentes, hiszen öngyógyuló képessége révén a kisebb karcok rövid idő alatt maguktól kisimulnak.

Rugalmas

A fólia rugalmas anyagból készül, így törhetetlen; emellett rugalmassága miatt elnyeli, illetve tompítja az ütések erejét, így csökkenti a kijelzőt ért károsodást.

Többféle kivitel

A ClearPlex fólia matt változatban is kapható, az Ultra verzió mellé pedig hamarosan érkezik a még fejlettebb Ultra 2 változat is.

Hátlapra is

Ne csak a kijelzőt védd! A telefon hátlapjára különböző mintájú fóliák közül választhatsz; egyszerre védik és díszítik is a telefont!

FÓLIATÍPUSOK KÜLÖNBÖZŐ IGÉNYEKHEZ

A ClearPlex Ultra és Matt kijelzővédő fóliák minden eszköz számára biztonságos védelmet kínálnak, miközben nem csökkentik az érintőképernyő érzékenységét. Mindegyik fólia szabadalmaztatott ütésvédelemmel rendelkezik, és épp olyan sima tapintású, mint az üveg. A matt felület csökkenti a napfény és más környezeti fényforrások tükröződését, valamint taszítja az ujjlenyomatokat is. Élvezd a kiváló navigálási érzékenységet és a ragyogóan tiszta kijelzőt, miközben óvod telefonodat a karcoktól.

KÉPERNYŐVÉDELEM MINDEN ESZKÖZRE

Óvd készüléked az első számú képernyővédelemmel, amely háromféle kivitelben érhető el: Ultra2, Ultra és Ultra Matte. Fóliánk soha nem törik össze és öngyógyító, hogy készülékeid újszerűnek tűnjenek. Hasonlítsd össze az egyes fóliák előnyeit és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb védelmet.

ULTRA2 ULTRA MATTE
Ütésvédelem★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★★
Karcállóság★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★
Öngyógyítás★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★
Tükröződésmentesség★ ★ ★ ★★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★
Ujjlenyomatmentesség★ ★ ★ ★★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★
Átlátszóság★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★
Sima, selymes érzés★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★★ ★ ★ ★
Érintés érzékenysége★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★
KompatibilitásMinden készülékMinden készülékMinden készülék

VÉDELEM A HÁTLAPNAK IS

A ProtectionPro Infinity hátlapfóliák változatos textúrával, színnel és mintával állnak rendelkezésre, általuk te is stílusossá és egyedivé varázsolhatod készülékedet. A ProtectionPro Infinity fólia ráadásul védi is a készülék hátulját, így hosszú távú garanciát jelent a karcok ellen.

AUTÓIPARI ÉS ŰRTECHNOLÓGIAI HÁTTÉR

A ClearPlex fólia megbízhatóságára garancia, hogy az általa nyújtott védelem a Nascar és a NASA szigorú előrírásainak is tökéletesen megfelel.

Nascar

Az Egyesült Államokban a legnagyobb és legnépszerűbb autóverseny sorozatnak, a Nascarnak a versenyzőit is ClearPlex fólia védi: a technológia annyira hatásos védelmet nyújt a kavicsfelverődések és más sérülések ellen, hogy a szervező kötelezővé tette a fólia alkalmazását az autók szélvédőjén.

NASA

2016-ban a NASA jóváhagyta a ClearPlex védelemmel ellátott személyes mobil eszközök használát a Nemzetközi Űrállomáson. Korábban az űrhajósoknak erre nem volt lehetősége biztonsági okokból, azonban a fólia a NASA szigorú tesztjeinek is megfelelt, ezért alkalmazásával a személyes mobil eszközök előtt is szabaddá vált az út.